Los Anglesissa bongailemme tähtiä

San Diegosta hujautamme Highway viitosta pitkin suoraan Hollywood Boulevardille Los Angelesiin. Majoitus löytyy parin kyselyn jälkeen Holiday Express Innistä, 60 dollaria yö, sisältäen aamupalan; kahvia ja munkkeja. Jäimme kolmeksi yöksi ja viihdyimme erinomaisesti keskellä kaikkea.

Me majoituimme Hollywood boulevardilla

Bongailimme näyttelijöiden tähdittämiä nimilaattoja bulevardilla ja vierailimme Kodak-teatterissa, jossa jaetaan vuosittaiset Oscarpatsaat. Meillä oli hyvä tuuri päästessämme vierailemaan teatterin lavalle, kun talossa ei ollut parhaillan mitään tapahtumia meneillään. Kierroksellamme ollut tyttö innostui esitämään lavalla "Over the Rainbow" laulun ja hyvin se sujuikin loistavan salin akustiikalla. Eikä tytön äänikään ollut yhtään hullumpi. Vieressä olevan kiinalaisen teatterin edessä kävimme vielä sovittelemassa käsiämme ja jalkojamme kuuluisuuksien sementtiin painamiin jälkiin.

Denzel Washingtonin jalanjäljillä

Yhden iltapäivän vietimme ajelemalla Beverly Hillsissä julkkisten asuntoja katsellen. Kaikkialta saa ostaa valmiita karttoja, joiden avulla paikat löytyvät helposti. Ja jos ei itse huvita ajaa, voi mennä myös pikkubussilla tehtävälle valmisretkelle.

Me kävimme mm. Nicholas Gagen, Sharon Stonen ja Brad Bittin portilla, mutta ei näistä kovin paljon mitään näkynyt, kun tähdet ovat linnoittautuneet korkeiden muurien ja pensasaitojen taakse. Useimmista paikoista ei näkynyt taloa juuri ollenkaan. Playboy konsernin omistaja Hugh Hefnerin talon aita vei ehdottomasti voiton korkeudellaan.

Nicholas Gagen portilla

Yhden päivän vietimme Santa Monicassa ja Malibussa. Päivä ei ollut liian aurinkoinen, mutta me pelasimme palloa rannalla ja pidimme silmämme auki, jos vaikka törmäisimme vahingossa Tom Hanksiin tai Catherine Zeta-Jonesiin (asuvat siinä aika lähistöllä). Shoppailimme myös kuuluisalla Santa Monican Plazalla ja pojat saivat elämänsä ensimmäiset Levikset, jotka irtosivat aika halvalla ( 15 e/kpl).

Hollywood Boulevardilta löytyy myös maailman ainoa vain Disneyn elokuvia pyörittävä teatteri, El Capitol. Sinne suunnistimme yhtenä iltana katsomaan lasten "The Wild" elokuvaa. Leffan lisäksi esitykseen kuului elävä lintushow elokuvan eläintarhateemaan liittyen. Näitä perinteisiä ja uudempiakin elokuvakomlekseja on koko Holywood täynnä. Ihmeen tyhjille saleille he kuitenkin elokuvia pyörittävät, meidänkin esityksessä oli vain kymmenkunta katsojaa parisataa paikkaisessa upeassa salissa.

Paramount Pictures

Aku Ankkakin löytyi

Elvis is alive